Please assign a menu to the primary menu location under menu

Koti

3 syytä mennä vihreään keittiösi suunnitteluun Miamissa

Monet asunnonomistajat käyttävät huomattavan osan kotinsa arvosta keittiönsä uudistamiseen. Keittiön tulee olla tee-se-all-huone, jossa ihmiset voivat kokata, syödä, tavata, seurustella ja jopa työskennellä mukavasti. Keittiön suunnittelu on enemmän kuin pelkkä mahdollisuus tehdä kodistasi kauniimpi, se voi muuttaa tapaasi asua. Vihreä tai “eko” keittiösuunnittelu tarkoittaa ympäristöystävällisten materiaalien ja asennustekniikoiden käyttöä. Tässä on kolme tärkeintä syytä olla vihreä keittiösuunnittelussa Miamissa.

Syy #1. Se on hyvä pankkisaldollesi

Yleisin syy siirtyä vihreään on se, että se säästää rahaa ja lisää silti kotisi arvoa. Yksi esimerkki tästä olisi kaapin uusiminen keittiötä uudistettaessa. Sen sijaan, että asentaisit upouusia kaappeja, voit pitää nykyiset kaapit paikoillaan ja antaa ammattiyrityksen asentaa upouudet ovet, laatikostot ja laitteistot. Tämä ei ainoastaan ​​anna sinulle upouuden näköisiä kaappeja ja vähentää syntyvän jätteen määrää, vaan se myös maksaa 50 prosenttia vähemmän. Uudelleenasentamisessa on haittoja, koska et voi muuttaa olemassa olevien kaappien asentoa, eikä kaappien sisäpuoli muutu. Tämä on kuitenkin yksi esimerkki ekologisesta kunnostustekniikasta, joka voi auttaa säästämään rahaa.

Syy #2. Voit käyttää korkealaatuisempia materiaaleja

Perinteinen keittiösuunnittelu edellyttää uusien materiaalien laajaa käyttöä. Koska tämä on kierrätysmateriaalia kalliimpaa, se rajoittaa tuotteen laatua, johon sinulla on varaa. Jos esimerkiksi haluat täysin uusia kaappeja, saatat joutua tyytymään halvaan mäntyyn. Ekologisessa suunnittelussa sen sijaan voi olla harvinaisia ​​tai arvokkaita kierrätysmateriaaleja, joihin sinulla ei muuten olisi varaa. Puusta esimerkkinä voit käyttää kierrätettyä puuta lattioihin, huonekaluihin tai työtasoihin. Vanhoista navetoista ja rakennuksista kerätty puu on yleensä lajia, jota ei nykyään yleisesti saatavilla ja se on sitkeämpää, koska se on altistunut ympäristölle useiden vuosien ajan. National Wood Flooring Association (NWFA) huomauttaa, että tämän päivän ainoa harvinaisten metsien, kuten pitkälehtisen männyn, lähde tulee talteenoton kautta. Siksi vihreäksi siirtyminen voi tuoda keittiöösi ilmeen, joka ei olisi ollut edullinen, jos olisit käyttänyt uusia materiaaleja.

Syy #3. Se on terveydelle parempi

Vihreäksi meneminen ei ole vain ympäristön suojelemista, vaan myös ympäristöä, jonka luot kotonasi rakkaitasi varten. Vihreä keittiösuunnittelu voi edellyttää maalien, liimojen ja nesteiden käyttöä, jotka sisältävät vähän tai haihtuvia orgaanisia yhdisteitä (VOC). Tämä on hyväksi ympäristölle ja terveellisempää kotillesi. Vastaavasti voit käyttää erittäin alhaista formaldehydipäästöistä lastulevyä kaappeihin ja työtasoihin, jotta voit säästää ympäristöä ja tarjota sinulle ja perheellesi turvallisemman ja vihreämmän elinympäristön.

Johtopäätös

Vihreäksi siirtyminen keittiösi suunnittelulla Miamissa innostaa sinua olemaan vihreä muilla elämäsi osa-alueilla. Vihreät materiaalit tarjoavat lähtökohdan keskusteluille ja auttavat sinua todistamaan vihreitä valtuuksiasi kaikille kotonasi vieraileville. Tuleeko mieleen muita syitä olla vihreä? Kerro meille ja jätä meille kommentti alle!

Daniel Michael
the authorDaniel Michael