Please assign a menu to the primary menu location under menu

Koti

4 vinkkiä, joiden avulla voit pitää villieläimet poissa kodistasi

Kun olet talon omistaja, joudut käsittelemään ei-toivottuja vieraita. Näin se vain on. Enkä puhu sedästäsi Joesta tai isotädistäsi Berthasta. Tarkoitan villieläimiä, jotka hiipivät kotiisi kylmänä sateisena yönä. Nämä squatterit eivät maksa vuokraa, joten ainoa looginen asia on häätää heidät. Tässä on 4 vinkkiä, jotka auttavat sinua pitämään villieläimiä poissa kodistasi:

Tunnista mahdolliset sisääntulokohdat

Ovet ja ikkunat eivät ole ainoa tie kotiisi. Saattaa olla muita salaisia ​​sisääntulopisteitä, joista et tiedä. Nämä sisäänkäynnit saattavat olla liian pieniä murtovarkaalle, mutta rotalle tai pesukarhulle ne ovat juuri oikean kokoisia. Suorita talosi ympärysmittatarkistus nähdäksesi, onko seinissä halkeamia, jotka voisivat toimia näiden olentojen sisääntulopisteinä. Nämä halkeamat vaarantavat myös seiniesi eheyden, joten sinun tulee korjata ne välittömästi. Muuten se voi johtaa kohtalokkaisiin seurauksiin.

Tarkista villieläinten merkit

Ennen kuin tiivistät seinien halkeamat ja tukkiset kouruputket, varmista, ettei talossasi ole jo olentoja. Sinun ei tarvitse olla maailman paras etsivä ymmärtääksesi tämän. On monia ilmaisimia, jotka voit havaita. Eläinten jätökset lattialla ja raapiminen seinistä ovat osa niistä. Jos huomaat talossasi villieläimiä, sinun tulee palkata villieläinten poistopalvelu. Voit myös yrittää poistaa olennon itse, jos olet erityisen seikkailunhaluinen.

Kiusaa olentoa lähtemään

On helppo päästä eroon olennoista, jotka piiloutuvat sohvasi alle. Mutta mitä teet niille, jotka piiloutuvat piipun tai seinien sisään? Jos alkeellinen juustoloukku ei näytä toimivan, meillä on sinulle muita suunnitelmia. Pesukarhu voidaan houkutella lähtemään kotoa käyttämällä kirkkaita valoja, kovia ääniä ja pahoja hajuja. Voit käyttää salamavaloa ja musiikkisoitinta kahdessa ensimmäisessä. Käytä pesukarhun hajuaistia siiderietikkaa vastaan. Sinun tulee käyttää kaikkia kolmea hyökkäystapaa maksimaalisen tehokkuuden ja taattujen tulosten saavuttamiseksi.

Tee vähän siivousta

Yksi tärkeimmistä syistä, miksi villieläimet tulevat kotiisi, on se, että elät kuin slob. Et tuskin koskaan löydä yhtäkään näistä olennoista puhtaasta talosta. TV-illallisen jälkeen jääneet ruokamurut toimivat näiden olentojen ravinnon lähteenä, mikä houkuttelee heidät jäämään. Lisäksi he voivat löytää suojaa kaiken sen sotkun alla, jonka jätät taaksesi päivittäin. Siivoa kotisi päivittäin, jotta sinun ei tarvitse käsitellä näitä ongelmia. Sinun tulee myös sulkea roska-astioiden kannet, jotta ne eivät houkuttele näitä olentoja.
Siinä on yksinkertainen mutta tehokas opas, joka auttaa sinua pitämään villieläimiä poissa kodistasi. Muista, että jos heillä ei ole vastakkaisia ​​peukaloita ja he eivät maksa vuokraa, he eivät ansaitse majoitusta.

Daniel Michael
the authorDaniel Michael