Please assign a menu to the primary menu location under menu

Teknologia

Älä jää paitsi hyvistä tarjouksista käyttämällä viittä laadukasta ostossovellusta

Palkkapäivä on yksi kuukauden jännittävimmistä hetkistä, koska pankkitililläsi on vihdoin rahaa villiä ja ostaa paljon kivoja asioita, mutta vaikka uuden tavaran ostaminen on hauskaa, et halua tuhlata rahaa. Tästä syystä rahaa säästävistä sovelluksista on tullut niin suosittuja vuosien varrella, ja jos et käytä niitä, menetät niistä todella. Aion puhua muutamasta parhaista tänään, ja kun olet ladannut ne, voit alkaa säästää rahaa heti.

Favado Päivittäistavaramyynti

Suurin osa joka vuosi ostoksilla käyttämistäsi rahoista menee perheesi päivittäistavaroihin, ellet ui rahassa ja sinulla on varaa elää luksuselämää. Vaikka ruokaostokset ovat välttämättömiä, haluat saada rahasi ulottumaan mahdollisimman pitkälle, ja Favado-sovellus voi tehdä sen. Sen lisäksi, että voit selvittää, missä parhaat myyntitapahtumat tapahtuvat, voit myös saada käsiisi kaikki parhaat kupongit, joilla voit pienentää kuukausilaskuasi huomattavasti.

PriceGrabber

Todellinen tapa säästää rahaa on vertailla hintoja keskenään, koska tiedät aina saavasi parhaan tarjouksen ja PriceGrabber auttaa sinua tekemään tämän helposti. Voit jopa lukea tuotearvioita ennen kuin ostat mitään varmistaaksesi, ettet katu ostostasi myöhemmin. Kun tarkastelet kaikkia tarjouksia, voit lajitella ne suosion mukaan, koska jos kaikki muut hyppäävät tiettyihin tarjouksiin, haluat ehdottomasti päästä mukaan toimintaan.

RetailMeNot

Tiedätkö kuinka monta kauppaa Yhdysvalloissa on tällä hetkellä? Kokonaismäärän ei pitäisi koskea sinua, mutta olet iloinen, että yli 50 000 heistä hyväksyy kuponkeja ja heillä on aina tarjouksia liikkeellä. RetailMeNotin avulla voit etsiä suosikkimyymälöitäsi aina, kun aiot ostaa jotain, ja jos tallennat kaikki suosikkimyymäläsi sovellukseen, saat ilmoituksen, kun tarjouksia tulee saataville, jotta voit hypätä niihin heti, kun mahdollista.

RedLaser

Jos astut mihin tahansa kauppaan pääkadulla, tiedät jo, että et saa paljon. Syy, miksi maksat aina enemmän, johtuu siitä, että kaupan on maksettava vuokraa, eivätkä ne voi kilpailla verkkokauppojen kanssa, mutta niillä on etu, koska asiakkaat voivat pitää tuotteita käsissään ennen ostamista. RedLaser antaa sinun silti pitää tuotteita käsissäsi missä tahansa kaupassa, mutta voit skannata viivakoodin, jotta löydät edullisemmat hinnat verkosta ennen niiden tilaamista, kun tulet kotiin.

Slickdeals

Etsitpä sitten paljon kullattuja rannekoruja tai uutta televisiota, et mene pieleen, jos otat yhteyttä Slickdealsiin. Siitä on tullut niin suosittu, että se on nyt verkon suurin sopimusten jakajayritys, ja se saa lähes puoli miljardia käyntiä vuodessa. Toinen hieno asia, joka on otettava huomioon, on se, että kaikki on yhteisölähtöistä, mikä tarkoittaa, että tietyt yritykset eivät yritä työntää sinua tiettyyn suuntaan, koska heillä on siitä jotain hyötyä.

Lopeta rahojesi tuhlaaminen

Nämä sovellukset ovat vieläkin hyödyllisempiä, jos haluat vetää luottokorttisi ulos useammin kuin et. Vain siksi, että voit alkaa säästää mukavasti rahaa, se ei tarkoita, että sinun tarvitsee kuluttaa enemmän, mutta jos aiot ostaa uusia asioita joka tapauksessa, olisit hullu jäädä paitsi hienoista tarjouksista.

Daniel Michael
the authorDaniel Michael