Please assign a menu to the primary menu location under menu

Teknologia

Paras tekniikka, joka tekee uudesta kodistasi siistimmän ja helpompi huoltaa

Jos muutat kotiin, sinun tulee käyttää tämä tilaisuus korjataksesi menneisyyden virheet. Kun katselet ympärillesi vanhaa kotiasi, on todennäköistä, että se ei tule olemaan aivan yhtä siisti tai puhdas kuin silloin, kun muutit sisään. Älä tunne pahaa oloa; se on aika normaalia.
Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että haluaisit uuden kauniin omaisuutesi kärsivän saman kohtalon. Aloittamalla hyvistä tavoista ja laatimalla suunnitelman uuden kotisi ylläpitoon voit varmistaa, että se näyttää parhaimmillaan ja että se pysyy sellaisena vielä pitkään.
Ja yksi tavoista, joilla voit suunnitella kotisi tulevaisuutta, on käyttää tekniikkaa, joka voi auttaa sinua joissakin tehtävissä olevissa töissä. Lue eteenpäin, niin katsomme teknologiaa, johon sinun kannattaa panostaa uuteen kotiin muuttaessa, jotta se pysyy siistimpänä ja siistimpänä.

Robotti tyhjiö

Robottipölynimuri on pieni laite, joka kiertää kiinteistöäsi infrapuna- ja muiden antureiden avulla välttääkseen “jumiutumasta” huonekaluihisi tai ajamasta nurkkaan tuntikausia. Nämä pienet vempaimet eivät aio puhdistaa mattoasi niin perusteellisesti kuin voisit tehdä sen itse, eivätkä ne saa viimeistäkin murua, mutta jotta keittiösi ja kylpyhuoneesi näyttävät yleensä hieman paremmalta kunnossa, ne voivat tehdä suuren osan. ero.
Parempi vielä, että voit hankkia myös useita muita robottipuhdistusaineita, jotka tekevät samanlaisia ​​​​töitä. Voit hankkia automatisoituja pieniä robotteja, jotka kiertävät esimerkiksi ikkunoitasi ja pesevät ne matkan aikana, tai voit hankkia robotteja, jotka leikkaavat nurmikon. Nämä ovat kuitenkin edelleen hieman kalliimpia, kun taas robottipölynimurien hinnat ovat laskussa.

Höyrylaiva

Silitys on yksi suurimmista kodin epäsiisyyden syyllisistä. Vaikka et ehkä odota sillä olevan niin suurta muutosta, monilla ihmisillä on kasa vaatteita, jotka “odottelevat silitystä”, jotka vain saavat heidän kotinsa näyttämään sekavalta ja epäsiistiltä. Höyrystin voi muuttaa tämän, koska sen avulla voit poistaa ryppyjä vaatteistasi yksinkertaisesti liikuttamalla kämmenlaitetta. Nämä ovat jälleen halvempia, joten harkitse sellaiseen sijoittamista, jos etsit parhaillaan ja harkitse sitten valintaa. yksi ylös.

Kannettava skanneri

Kannettavat skannerit ovat pienempiä laitteita, jotka tekevät saman asian kuin tasoskannerit. Erona on, että ne ottavat paperia sisään syötteen kautta samalla tavalla kuin tulostimet. Tämä tarkoittaa, että voit skannata useita sivuja, takaa ja edestä, peräkkäin ilman, että sinun tarvitsee määrittää kaikkea manuaalisesti.
Tämä puolestaan ​​tarkoittaa, että voit siirtyä täysin paperittomaan toimistoon. Voit jopa tällä tavalla skannata kokonaisia ​​lehtiä (niittien poistamisen jälkeen), mikä tarkoittaa, että voit säilyttää vanhojen julkaisujen kokoelmia viemättä tonnia tilaa.

Tietokoneet

Tietokoneet itsessään voivat myös lisätä yllättävän paljon sotkua kodin huoneeseen. Tämä johtuu suurelta osin kaikista niiden mukana tulevista johdoista ja kaikesta pölystä, jota niillä on tapana kerääntyä.
Siksi uudemmat tietokoneet voivat jälleen auttaa pitämään kotisi siistimpänä. Parhaat ovat ne, joissa tietokone ja näyttö on sisäänrakennettu samassa yksikössä. Heitä langaton näppäimistö ja hiiri, niin saat laitteen, joka on erittäin helppo siirtää kotiin mukanasi ja joka on erittäin helppo pitää puhtaana ja siistinä.

Kodinkoneet

On monia muita kodin laitteita, jotka voivat helpottaa asioiden pitämistä siistimpänä ja paremmin järjestettynä. Näitä ovat esimerkiksi astianpesukoneet, kuten jäteastiat ja jopa mikroaaltouunit. Hanki ne kaikki!

Daniel Michael
the authorDaniel Michael