Please assign a menu to the primary menu location under menu

Liiketoiminta

4 vinkkiä, joilla saat eniten irti työntekijöistäsi

Yrityksen omistajana sinun on motivoitava työntekijöitäsi työskentelemään kovasti. Pelkään, että se on helpommin sanottu kuin tehty. Työntekijä ei halua tehdä muuta kuin olla tyhjäkäynnillä kellon päällä. Työttömyyden uhka voi olla voimakas motivaattori, mutta sillä on myös negatiivinen vaikutus työn laatuun. Sinun on saatava positiivista vahvistusta saadaksesi tahtosi. Tässä on 4 vinkkiä, joiden avulla saat kaiken irti työntekijöistäsi:

Järjestä pienet juhlat joka kuukausi

Uusi työntekijä antaa 100 % yritykselle. Kuitenkin, kun päivät muuttuvat viikoiksi ja viikot kuukausiksi, vilpittömimmätkin työntekijät menettävät kiinnostuksensa työhönsä. Jotta tämä asenne ei jatkuisi, sinun tulisi järjestää pienet juhlat jokaisen kuukauden lopussa. Jopa Shawshankin vangit saivat pari olutta kovasta työstään, joten miksi et voi osoittaa samaa anteliaisuutta työntekijöillesi? Kuun lopun juhla antaa heille rohkeutta ottaa seuraava kuukausi entistä tarmokkaammin.

Kannustaa kilpailukykyiseen ympäristöön

Jos et saa työntekijöitäsi työskentelemään puolestasi, niin saat heidät työskentelemään kunniaksi. Mikään ei tarjoa työntekijälle parempaa iloa kuin tulla tunnustetuksi ennen kaikkea. Pikaruokaravintolat käyttävät tätä taktiikkaa koko ajan. Olet ehkä nähnyt kuukauden työntekijän tällaisissa laitoksissa. Tämä motivoi työntekijöitä kilpailemaan tunnustuksesta. Voit ottaa samanlaisen järjestelmän käyttöön organisaatiossasi tuottavuuden lisäämiseksi. Ihmiset kyllästyvät näkemään samat kasvot taululla kerta toisensa jälkeen, joten he tekevät lujasti töitä muutoksen eteen.

Saa heidät tuntemaan itsensä tärkeiksi

“Kuukauden työntekijä” saa työntekijöidesi kilpailuhenkeä. Jos kuitenkin todella haluat heidän saavuttavan todellisen potentiaalinsa, järjestä palkintojenjakotilaisuus vuoden lopussa. Koska tapahtuma järjestetään vuosittain, se saa enemmän arvostusta kuin kuukausittainen tunnustus. Jopa ihmiset, jotka eivät välitä kuukauden työntekijän tittelistä, välittävät tästä tapahtumasta. Loppujen lopuksi jaat henkilökohtaisia ​​palkintoja. Työntekijöilläsi ei ehkä ole mahdollisuutta kilpailla Oscarista tai MM-kisoista, mutta he voivat varmasti kilpailla työntekijöiden tunnustuspalkinnoista.

Osoita arvostustasi

Juhlien järjestäminen on yksi tapa osoittaa arvostustasi, mutta jos sinulla ei ole siihen varaa, on muita tapoja. Jos tarjoat työntekijöillesi lisävapaita, voit näyttää heille tarkalleen, kuinka paljon välität. Kaikille ei kuitenkaan voi antaa vapaapäivää. Tämä jättää toimistosi tyhjäksi. Tämä etuoikeus kuuluu kaikkein ansioituneille työntekijöillesi, luultavasti niille, jotka saavat työntekijän tunnustuspalkinnot. Jos muutama ylimääräinen loma ei saa työntekijääsi työskentelemään kovemmin, mikään ei varmaan koskaan saa.
Johtaja on juuri niin hyvä kuin ihmiset, joita hän johtaa. Jos he eivät ole motivoituneita, sinulla ei ole mahdollisuutta menestyä. Käytä tässä mainittuja vinkkejä motivoidaksesi tiimiäsi saavuttamaan enemmän.

Daniel Michael
the authorDaniel Michael